Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Urban Challenge Praha

Barcelona se přiblížila Realu na jediný bod

Barcelona - Fotbalisté Barcelony ve španělské lize znovu zvýšili tlak na vedoucí Real a jeho náskok stáhli na rozdíl jediného bodu. Obhájce titulu v dnešním domácím zápase porazil Getafe jasně 4:0 a čeká na odpověď madridského týmu, který se ve středu střetne v městské derby s Atlétikem.

Pedro Rodriguez
zdroj: ČTK/AP

Favorita poslal na Nou Campu do vedení ve 13. minutě Alexis Sánchez, ale pak obrana hostů dlouho odolávala. Náskok Barcelony pojistil až v předposlední minutě prvního poločasu po souhře s Andrésem Iniestou hvězdný Lionel Messi, který zaznamenal 39. ligový zásah v sezoně. Nejlepší střelec soutěže si vypracoval dvoubrankový náskok na Cristiana Ronalda z Realu.

Po přestávce přidali Katalánci další dvě branky. V 73. minutě se znovu prosadil Sánchez a zaokrouhlil svou střeleckou bilanci v La Lizena deset branek. Dvě minuty po něm uzavřel skóre po Messiho trestném kopu Pedro. Barcelona tak týmu z předměstí Madridu, který od většího debaklu zachránil pozorný brankář Miguel Ángel Moya, vrátila podzimní porážku 0:1 a připsala si desátou ligovou výhru za sebou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články