Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Barcelona remizovala 2:2 v San Sebastianu

Madrid – Fotbalisté mistrovské Barcelony ztratili body už ve druhém utkání španělské ligy. Soupeř Plzně ve skupině Ligy mistrů sice na hřišti San Sebastianu vedl po poločase 2:0, ale domácí dokázali po přestávce vyrovnat. Trenér Pep Guardiola šetřil některé opory na úterní úvodní duel "milionářské" soutěže s AC Milán a do základní sestavy tak například nepostavil Lionela Messiho, Andrése Iniestu či Davida Villu.

Fanynka Barcelony
zdroj: ČTK/AP

I tak se Barca dostala rychle do dvoubrankového vedení, když se v desáté a jedenácté minutě prosadili záložníci Xavi a Cesc Fábregas. Letní posila z Arsenalu se trefila ve třetím soutěžním utkání za sebou. Katalánské mužstvo však po půlhodině hry přišlo o chilského útočníka Alexise Sáncheze, který by kvůli natrženému svalu mohl chybět až několik týdnů.

Baskický celek se po přestávce vrátil do hry. Útočník Imanol Agirretxe a záložník Antoine Griezmann potrestali chybující barcelonskou defenzivu a během tří minut vyrovnali. Hosté ani se střídajícím Messim nedokázali odpovědět a nevrátili soupeři dubnovou porážku 1:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články