Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Barcelona drží neporazitelnost, ve Vigu vyhrála 3:0

Madrid - Fotbalisté Barcelony zvítězili v 11. kole španělské ligy ve Vigu 3:0 a v čele tabulky mají čtyřbodový náskok. Na odpověď druhého Atlética budou čekat do čtvrtečního večera, kdy madridský celek nastoupí v Granadě.

Radost hráčů Barcelony
zdroj: ČTK/ZUMA

V zápase neporažených Katalánců ve Vigu jako první skóroval Sánchez, který v 9. minutě dorazil do sítě míč po zákroku domácího brankáře Rodrígueze. Tomu byl krátce po poločase připsán druhý barcelonský gól jako vlastní, když ho odražený míč po Fábregasově střele trefil do zad. Třetí branku pak dal Fábregas už bez soupeřovy pomoci.

Souboj o páté místo vyhráli fotbalisté Bilbaa, kteří v pondělní dohrávce 10. kola porazili venku 1:0 Getafe a ukončili jeho čtyřzápasovou vítěznou sérii. Jediný gól utkání vstřelil už v 8. minutě devatenáctiletý francouzský stoper Aymeric Laporte, jenž hlavičkou po rohu překonal domácího gólmana Miguela Angela Moyu.

Getafe mělo velkou šanci vyrovnat krátce před poločasem, když byl v pokutovém území faulován Adrian Colunga, ale penaltu Diega Castra k levé tyči hostující gólman Gorka Iraizoz vyrazil.

Bilbao se po výhře se ziskem 19 bodů posunulo na pátou pozici bod za čtvrtý Villarreal a tři body za třetí Real Madrid. Getafe zůstalo na 16 bodech a je šesté.

Výsledky 10. kola španělské fotbalové ligy

Getafe - Bilbao 0:1 (8. Laporte), Espaňol Barcelona - Málaga 0:0, Vigo - FC Barcelona 0:3 (9. Sánchez, 48. vlastní Rodríguez, 54. Fábregas).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články