Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Baník se v pondělí s Jihlavou neutká, zápas byl odložen kvůli sněhu

Ostrava – Velké přívaly sněhu způsobily, že pondělní dohrávka jednadvacátého kola fotbalové ligy mezi Ostravou a Jihlavou musela být odložena. O náhradním termínu zatím nebylo rozhodnuto. Informoval o tom mluvčí Fotbalové asociace ČR Jaroslav Kolář. Pro Jihlavu je to už druhý zápas v jarní části sezony, který Vysočina neodehraje v původním termínu.

V Ostravě od rána hustě sněžilo a terén na Bazalech by nebyl pro pondělní utkání způsobilý. "V pravidlech platí, že pokud je nepříznivé počasí, o den dříve se na stadion může vydat kontrola a může rozhodnout o odložení utkání," uvedl Kolář.

Termín, ve kterém se pondělní zápas nakonec odehraje, zatím není známý. "Rozhodne se o něm na začátku příštího týdne po velikonočních svátcích," dodal mluvčí.

Během jarní části sezony byl kvůli nepřízni počasí odložen už druhý ligový zápas. Duel 20. kola mezi Jihlavou a Mladou Boleslaví rovněž znemožnilo odehrát v původním termínu silné sněžení. Zápas se poté odehrál v reprezentační přestávce a Vysočina zvítězila 1:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články