Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Baník a Slovácko si zahrají o pohárové čtvrtfinále

Ostrava - Odvetný souboj fotbalistů Ostravy a Slovácka v úterý určí prvního čtvrtfinalistu Ondrášovka Cupu. Čtvrté kolo bude pokračovat dalšími čtyřmi zápasy ve středu. Po remíze 1:1 na Slovácku má lepší pozici před domácí odvetou Baník, který si sebevědomí navíc o víkendu posílil prvním ligovým vítězstvím nad Hradcem Králové. "Určitou výhodu máme v tom, že Slovácko u nás musí vstřelit branku a hrát tedy víc otevřeně. Mohli bychom mít víc prostoru v ofenzivě," řekl trenér Baníku Pavel Malura.

Jeho tým ale zápolí s početnou marodkou a kvůli zraněním nemůže počítat s Jankulovským, Markem, Šmejkalem, Fantišem, Ferenčíkem a Krautem ani s nemocným Adámikem.

Slovácko pohár nevypouští a stále myslí na postup. "V podstatě je to pro nás vložené mistrovské kolo. Jsme si vědomi výsledkového deficitu a jedeme na Baník s tím, že musíme a chceme vyhrát nebo minimálně 1:1 remizovat," řekl trenér Miroslav Soukup. Hostům bude chybět stoper Košút, který před nedávnem na Bazalech jediným gólem rozhodl vzájemnou ligovou bitvu.

Odvetný zápas Ostravy se Slováckem má výkop v 17 hodin.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články