Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Balotelli bude hrát v Dortmundu, tvrdí hráčův agent

Dortmund – Fotbalový excentrik Mario Balotelli podle svého agenta brzy změní dres. Italský útočník, který prošel Manchesterem City, Interem i AC Milán prý bude hrát za Borussii Dortmund. Řekl to Mino Raiola, agent kontroverzního hráče, který v uplynulé sezoně nastřílel za Nice ve francouzské lize sedmnáct gólů.

Sport
zdroj: ČT4

Náladový šestadvacetiletý útočník snad konečně svůj nesporný talent začne využívat naplno. Ve Francii prožil úspěšnou sezonu a nyní to vypadá, že by ve své dlouho skomírající kariéře mohl postoupit zase o kousek výš.  

Hráčův agent Raiola se objevil v Dortmundu při představení nového kouče týmu, kterým je Peter Bosz, jenž v této sezoně vedl Ajax a vedení Dormtundu jej vykoupilo z amsterdamského klubu údajně za pět milionů eur (cca 130 milionů korun). Na přímý dotaz Raiola podle britského listu The Independent odpověděl: "Ano, Balotelli bude hrát v Dortmundu."

Teď už se jen uvidí, jak se dá na slova hráčova agenta spolehnout. O Balotelliho se totiž údajně zajímá například i bohatá Marseille. Pro Dortmund by byl italský fotbalista čtvrtým novým hráčem po Maximilianu Philippovi z Freiburgu, Omeru Toprakovi z Bayeru Leverkusen, Mahmoudu Dahoudovi z Borussie Monchengladbach a Danu-Axelu Zagadouovi z Paříž St. Germain.

Zdroj
independent.uk

Hlavní zprávy

Nejčtenější články