Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Atlético zvítězilo nad Vallecanem 2:1 a na druhý Real ztrácí dva body

Atlético Madrid v 28. kole španělské ligy zvítězilo na hřišti devátého Vallecana 2:1. Svěřenci Diega Simeoneho neprohráli už dvanáct ligových utkání v řadě, z nichž pouze třikrát remizovali. Z třetího místa ztrácejí na vedoucí Barcelonu, která má navíc zápas k dobru, 14 bodů, ale na městské rivaly z Realu už jen dva body.

Utkání Rayo Vallecano – Atlético Madrid
zdroj: Profimedia

Atlético ovládlo duel díky dvěma rychlým gólům v 22. a 25. minutě. Nejprve se po bleskové týmové akci trefil Molina a vítěznou trefu si připsal po rohu Hermoso.

Od 62. minuty Vallecano dohrávalo v deseti, když obránce Lejeune stáhl Moratu, který by jinak postupoval sám na branku.

Pět minut před koncem hrací doby ještě utkání zdramatizoval domácí Garcia gólem na 1:2 z velké dálky, ale k vyrovnání se oslabené Rayo nezmohlo.

Fotbalisté Betisu Sevilla překvapivě prohráli na domácím stadionu se zachraňujícím se Cádizem 0:2. Oslabila je dvě přímá vyloučení. Ve 38. minutě byl za zmaření zjevné brankové možnosti vyloučen kapitán Canales.

Jeho zaváhání v druhém poločase gólově potrestali nejprve Alcaraz z penalty a po něm Ramos. Druhou obdrženou branku neunesl domácí Ruibal a udeřil soupeře do obličeje, za což půl hodiny před koncem rovněž viděl červenou kartu.

Cádiz se od sestupových pozic vzdálil na čtyři body. Betis je na šesté, poslední pohárové příčce a na sedmé Bilbao má náskok pěti bodů.

Španělská fotbalová liga - 28. kolo:

Valladolid - Mallorca 3:3 (33. Pérez, 68. Amallá, 86. Monchu - 53. a 90.+4 z pen. Muriqi, 58. Morlanes), Betis - Cádiz 0:2 (53. Alcaraz z pen., 59. Ramos), Almería - Valencie 2:1 (49. Melero, 58. Babič - 61. Castillejo), Vallecano - Atlético 1:2 (85. García - 22. Molina, 25. Hermoso).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články