Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Atlético vyhrálo desáté ze dvanácti utkání a dál stíhá Barcelonu

Madrid - Fotbalisté Atlétika Madrid, jednoho ze soupeřů Plzně v základní skupině Evropské ligy, porazili ve španělské lize 1:0 Granadu a zůstávají tři body za první Barcelonou. Z dosavadních dvanácti ligových utkání vyhráli již desáté.

Radost fotbalistů Atlétika Madrid
zdroj: ČTK/AP

O vítězství favorita se v Granadě postaral brankou v 61. minutě Turan. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho další gól nevstřelili i vinou toho, že je o deset minut později oslabil po druhé žluté kartě Mario Suárez. Zápas obhájce trofeje v Evropské lize uzavře program skupiny B 6. prosince, kdy se Španělé představí v Plzni.

Hráči FC Sevilla vyhráli na domácím stadionu městské derby nad Betisem jednoznačně 5:1. Zásluhu na tom měl hlavně skvělý úvod, již po 12 vteřinách totiž skóroval Reyes, v páté minutě přidal další gól Fazio. Oba hráči v první půli přidali ještě po jedné brance.

Snížení Rubéna Castra bylo jen čestným úspěchem, v nastavení navíc přidal pátý zásah do sítě hostů Rakitič. Sevilla poskočila v tabulce na sedmé místo hned za svého rivala, kterému se přiblížila na jeden bod.

Pravděpodobně nejvyhrocenější derby ve španělské lize přineslo už před utkáním střet obou fanouškovských táborů. Podle deníku AS bylo výsledkem zranění několika policistů a přibližně třicítka zadržených fanoušků. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články