Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Atlético remizovalo s Valencií, na Real ztrácí bod

Madrid - Fotbalisté Atlétika Madrid nevyužili v 29. kole španělské ligy zaváhání Realu a po remíze 1:1 s Valencií ztrácejí na třetím místě tabulky na svého městského rivala jeden bod.

Valencie v utkání stále nemohla počítat s útočníkem Robertem Soldadem, který nedoléčil vleklé zranění kotníku. Na soupisce domácích se naopak po více než měsíci objevil portugalský záložník Tiago, jenž si v únorovém pohárovém utkání v Seville zlomil ruku. Celé utkání však strávil jen na lavičce náhradníků. Hosté se na stadionu Vicenteho Calderóna ujali vedení v páté minutě, kdy se střelou z malého vápna prosadil Brazilec Jonas.

Jenže prakticky vzápětí domácí vyrovnali, když se na hranici ofsajdu uvolnil Falcao a zblízka nedal gólmanovi Alvesovi šanci. Kolumbijský kanonýr si připsal již 22. ligovou trefu a upevnil si třetí místo v tabulce ligových střelců. Na druhého Cristiana Ronalda ztrácí Falcao šest branek. Další góly již ve šlágru nedělního programu španělské ligy nepadly, Valencie si tak díky bodovému zisku upevnila šesté místo v tabulce, zajišťující postup do kvalifikace Evropské ligy.

29. kolo

Valladolid - Pamplona 1:3 (11. vlastní Rubén - 50. a 60. Kike Sola, 69. De las Cuevas), Mallorca - La Coruňa 2:3 (19. Casadesus, 86. Nsue - 27. Silvio, 48. Marchena, 60. Riki), Espaňol Barcelona - San Sebastian 2:2 (9. Garcia, 39. Stuani - 23. Zurutuza, 76. vlastní López), Atlético Madrid - Valencie 1:1 (6. Falcao - 5. Jonas).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články