Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Atlético přepralo Juventus. Turan mu doklepl vítězství 1:0

Madrid - V upracovaném a vyrovnaném utkání zvítězilo Atlético Madrid na vlastním hřišti 1:0 nad Juventusem. Napravilo tak dojem po úvodní porážce s Olympiakosem. O jedinou branku utkání se postaral z dorážky v 74. minutě Arda Turan. V dalším ze zápasů remizoval Zenit s Monakem 0:0. Utkání jsme sledovali v textovém on-line přenosu.

Atlético Madrid - Juventus Turín
zdroj: ČTK/AP/ autor: Andres Kudacki

Arsenal po úvodní porážce v Dortmundu získal první body do skupiny D. Už v úvodním poločase vstřelil dva góly Welbeck a jeden Sánchez. Letní posila z Manchesteru United Welbeck pak krátce po změně stran zkompletoval premiérový hattrick mezi dospělými.

Jednoznačný zápas pak trochu zkomplikoval brankář Szczesny, který dostal po hodině hry červenou kartu za faul na Yilmaze v šestnáctce. Kanonýr istanbulského mužstva z penalty překonal náhradního gólmana Ospinu a zmírnil debakl. Arsenal ani v desátém pohárovém utkání s tureckým soupeřem neprohrál v základní hrací době.

Dortmund i podruhé v Lize mistrů zvítězil, tentokrát v Bruselu porazil domácí Anderlecht 3:0. Úvodní zásah si připsal už ve třetí minutě Immobile, v závěru přidal další dvě branky jiný útočník Ramos.

Zenit Petrohrad v dalším hraném utkání jen remizoval na svém hřišti 0:0 s Monakem, oba týmy tak ve skupině C mají na kontě shodně čtyři body. Domácí nepotvrdili úvodní vítězství 2:0 ze hřiště Benfiky Lisabon a v prvním poločase je Monako přehrávalo. Svěřenci Andrého-Villase Boase se zlepšili až po změně stran, ale obranu soupeře překonat nedokázali.

Malmö doma dvěma góly Rosenberga porazilo Olympiakos 2:0, takže ve skupině A mají všechny týmy po dvou zápasech tři body.

2. kolo základních skupin fotbalové Ligy mistrů:

Skupina A:

Malmö - Olympiakos Pireus 2:0 (1:0) 
Branky: 42. a 82. Rosenberg. Rozhodčí: Karasev - Averianov, Kalugin (všichni Rus.). Diváci:

Atlético Madrid - Juventus Turín 1:0 (0:0)
Branka: 75. Turan. Rozhodčí: Brych - Borsch, Lupp (všichni Něm.). Diváci:

Skupina B:

Ludogorec Razgrad - Real Madrid 1:2 (1:1)
Branky: 6. Marcelinho - 24. Ronaldo z pen., 77. Benzema. Rozhodčí: Wärnmark - Mulvanny (oba Skot.), MacGraith (Ir.). Diváci:

Basilej - Liverpool 1:0 (0:0)
Branka: 52. Streller. Rozhodčí: Eriksson - Klasenius, Wärnmark (všichni Švéd.). Diváci: 36.000.

Skupina C:

Zenit Petrohrad - Monako 0:0
Rozhodčí: Clattenburg - Beck, Collin (všichni Angl.). Diváci: 13.817.

Leverkusen - Benfica Lisabon 3:1 (2:0)
Branky: 25. Kiessling, 34. Son Hung-min, 64. Calhanoglu z pen. - 62. Salvio. Rozhodčí: Atkinson - Mullarkey, Cann (všichni Angl.). Diváci: 25.202.

Skupina D:

Arsenal - Galatasaray Istanbul 4:1 (3:0)
Branka: 22., 30. a 52. Welbeck, 41. Sánchez - 63. Yilmaz z pen. Rozhodčí: Rocchi - Cariolato, Giallatini (všichni It.). ČK: 60. Szczesny (Arsenal). Diváci:

Anderlecht Brusel - Dortmund 0:3 (0:1)
Branky: 69. a 79. Ramos, 3. Immobile. Rozhodčí: Tagliavento - Manganelli, Tonolini (všichni It.). Diváci: 18.649.


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články