Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Atlético loupilo ve Vigu i v deseti. Barcelona vyhrála ve Villarrealu

Gólem v 89. minutě, o který se postarala lednová posila Memphis Depay, vyhrálo Atlético Madrid v 21. kole španělské nejvyšší soutěže na stadionu Celty Vigo. Nizozemský reprezentant se těsně před koncem nejrychleji zorientoval ve vápně po Carrascově zblokované střele a v pádu usměrnil míč za záda brankáře Villara. Barcelona zvítězila ve Villarrealu 1:0, vyhrála pojedenácté z posledních 12 zápasů a vede neúplnou tabulku o 11 bodů. Druhý Real Madrid může manko snížit ve středu, kdy hraje doma s Elche. O výhře Barcelony rozhodl v 18. minutě dvacetiletý záložník Pedri.

Memphis Depay oslavuje svůj první gól v dresu Atlética Madrid
zdroj: REUTERS

Atlético proti Celtě Vigo dohrávalo bez vyloučeného Saviče, který v 70. minutě stažením zabránil Seferovičovi, aby pokračoval sám na branku. Madridský klub bodoval popáté v řadě a v neúplné tabulce je čtvrtý.

Předposlední Getafe remizovalo s Vallecanem 1:1. Hosté se dostali do vedení ve 38. minutě vlastním gólem Arambarriho. Po změně stran neproměnil penaltu domácí Mayoral a následně byl vyloučen jeho spoluhráč Aleňa, přesto dokázalo Getafe v 77. minutě vyrovnat zásluhou svého nejlepšího střelce Ünala. Rozhodnutí měl na kopačce v 86. minutě hostující De Tomás, ale ani on pokutový kop neproměnil.

Španělská fotbalová liga – 21. kolo:

Cádiz – Girona 2:0 (7. Escalante, 35. Guardiola), Almería – Betis Sevilla 2:3 (27. Suárez, 63. Costa – 6. Rodri, 42. Canales, 70. Guardado), FC Sevilla – Mallorca 2:0 (28. En-Nesyri, 40. Gil), Valencia – Bilbao 1:2 (17. Castillejo – 30. Nico Williams, 72. Sancet), Getafe – Vallecano 1:1 (77. Ünal – 38. vlastní Arambarri), Celta Vigo – Atlético Madrid 0:1 (89. Depay), Valladolid - Pamplona 0:0, Villarreal - FC Barcelona 0:1 (18. Pedri)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články