Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

AS Řím přerušil vítěznou šňůru Udine, Inter remizoval s Juventusem

Konec vítězné sérii Udine vystavili v 13. kole Serie A hráči AS Řím. Římané zvítězili zásluhou Dybaly, který o výhře domácích rozhodl devět minut před koncem utkání. Inter Milán po remíze s Juventusem 1:1 i nadále vládne italské lize.

Fotbalisté AS Řím se radují z gólu
zdroj: REUTERS

Za Juventus se popáté v sezoně prosadil Vlahovič. Serii A tak nadále vévodí milánský klub s náskokem dvou bodů na Juventus a šesti bodů na městského rivala AC. Bod hostujícímu Interu zařídil Lautaro Martínez, který si připsal již sedmadvacátou ligovou branku. 

Římané otevřeli skóre ve 20. minutě zásluhou Manciniho. Dvanáct minut po poločase srovnal Thauvin, ale domácí si díky Dybalovi vzali vedení zpět devět minut před koncem. V závěru ještě přidal pojistku El Shaarawy.

AS ve čtvrtek zavítá na hřiště Servette Ženeva ve skupině G Evropské ligy, kterou vede o skóre pražská Slavia. Svěřenci Jindřicha Trpišovského nastoupí v Tiraspolu.

Italská fotbalová liga –⁠ 13. kolo:

AS Řím –⁠ Udine 3:1 (20. Mancini, 81. Dybala, 90. El Shaarawy –⁠ 57. Thauvin), Juventus Turín –⁠ Inter Milán 1:1 (27. Vlahovič –⁠ 33. Martínez).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články