Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Argentině zařídil výhru Higuaín, Messi jubileum gólem neoslavil

Viňa del Mar (Chile) - Hubené vítězství 1:0 nad Jamajkou zajistilo fotbalistům Argentiny postup do čtvrtfinále mistrovství Jižní Ameriky z prvního místa skupiny B. O výhře favorita celého turnaje rozhodl v 11. minutě útočník Gonzalo Higuaín, který si po přihrávce Ángela di Maríi poradil v pokutovém území s trojicí obránců.

Utkání Argentina - Jamajka
zdroj: ČTK/AP

Lionel Messi se v jubilejním stém zápase za národní tým neprosadil. Argentina vyhrála skupinu o dva body před Paraguayí, která v sobotu v repríze finále minulé Copy América remizovala 1:1 s obhájcem titulu Uruguayí. Šampioni z roku 2011 postoupili ze třetího místa a ve čtvrtfinále se utkají s domácím Chile. Argentinci na svého soupeře ještě čekají.

"Měli jsme pasáže, kdy jsme hráli dobře, což je důvod k optimismu. Ale jestli budeme hrát jako dneska ve druhém poločase, budeme mít problémy," řekl argentinský kouč Gerardo Martino.

Jamajčané prohráli i svůj třetí zápas 0:1, německý trenér Winfried Schäfer ale svůj tým chválil. "V první půli jsme měli z Argentiny příliš velký respekt, pak jsme hráli odvážněji. Odehráli jsme dobrý turnaj. Víme, co je potřeba, abychom vybudovali kvalitní mužstvo," řekl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články