Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Ancelotti: Náš nejhorší zápas. Působili jsme zmateně, zasloužili jsme si prohrát

Za nejhorší zápas v sezoně označil trenér fotbalistů Realu Madrid Carlo Ancelotti nedělní utkání španělské ligy na hřišti nováčka Espaňolu Barcelona, ve kterém lídři tabulky utrpěli nečekanou porážku 1:2. Podle italského kouče jeho svěřenci působili na trávníku zmateně a zasloužili si prohrát.

Carlo Ancelotti
zdroj: Reuters autor: Ciro De Luca

Espaňol poslal do vedení v 17. minutě Raul de Tomás a po hodině hry přidal druhou domácí branku Aleix Vidal.

"Bílý balet" v 71. minutě snížil gólem Karima Benzemy, ale víc už favorit nestihl. I proto, že vyrovnání Edena Hazarda neplatilo kvůli ofsajdu.

Real poprvé v ligovém ročníku vyšel naprázdno a po osmi kolech má 17 bodů stejně jako městský rival Atlético a San Sebastián.

"Začali jsme s určitou myšlenkou, ale po inkasované brance jsme nedokázali zůstat klidní. Na hřišti byl zmatek, měli jsme špatné postavení s míčem i bez něj. Musím být upřímný, byl to náš nejhorší zápas," řekl Ancelotti.

Duel proti Espaňolu hodnotil jinak než předchozí senzační domácí porážku 1:2 s Šeriffem Tiraspol ve skupině Ligy mistrů.

"Tentokrát to nebyla žádná náhoda. Nehráli jsme dobře a zasloužili si prohrát. Reagovali jsme příliš pozdě," konstatoval bývalý trenér AC Milán, Chelsea, Paris St. Germain nebo Bayernu Mnichov.

Cítil, že hráči neplnili jeho taktiku. "Myslím, že plán byl docela jasný. Nebudu ho tady vysvětlovat, ale souhlasím, že tým vypadal dezorganizovaně. Musíme na tom zapracovat. S hráči jsem mluvil a souhlasí se mnou," uvedl Ancelotti, který v létě odstartoval v Realu Madrid své druhé angažmá.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články