Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Ancelotti míří do PSG, nahradí Kombouarého

Paříž - Nástupcem trenéra Antoine Kombouarého u fotbalistů Paris St. Germain by se měl stát Carlo Ancelotti. Dvaapadesátiletý italský kouč se už podle spekulací dohodl s vedením klubu na smlouvě na dva a půl roku. K týmu se má bývalý kouč AC Milán a Chelsea připojit hned 1. ledna na soustředění v Kataru.

Nový trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti
zdroj: ISIFA

Osmačtyřicetiletý Kombouaré u týmu skončil podle francouzských médií ve čtvrtek pouhý den poté, co se s týmem vrátil na první místo francouzské ligy. Podle všeho doplatil na vysoké nároky nových katarských majitelů, kteří od květnového příchodu do klubu investovali zhruba 85 milionů eur do posil a chtěli mít na lavičce kouče se zvučnějším jménem.

Kombouaré vedl Paris St. Germain od května 2009, kdy podepsal tříletou smlouvu a nahradil Paula Le Guena. S klubem získal Francouzský pohár a letos postoupil do finále. V této sezoně však tým už vypadl z Ligového poháru i z Evropské ligy. Ancelotti byl bez angažmá od května, kdy byl odvolán z Chelsea, kterou loni dovedl k titulu a vítězství v Anglickém poháru. Předtím působil osm let v AC Milán, s nímž mimo jiné dvakrát vyhrál Ligu mistrů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články