Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Ambiciózní Teplice čeká těžké období \"po Verbířovi\"

Praha - Teplice budou chtít v novém ročníku fotbalové ligy napravit loňské 10. místo, což byl nejhorší výsledek klubu za posledních pět let. Po devatenácti letech věrných služeb se ale Severočeši budou muset obejít bez Pavla Verbíře, který ukončil kariéru. Klubová ikona se stala vedoucím týmu a bude tak k ruce staronovému trenérovi Petru Radovi. Bývalý reprezentační trenér se na lavičku Teplic vrací už podruhé.

"Možná, že kdybych to věděl o tři čtyři měsíce dřív, tak bych se o to třeba pokusil, ale to rozhodnutí bylo definitivní a rozlučka pro něj myslím důstojná," uvedl Rada na adresu Verbířova konce. "Určitě je znát, že Pavel v kabině není," dodal útočník žlutomodrých Tomáš Vondrášek.

Jedinou posilu hlásí Severočeši do obrany, která patřila k nejpropustnějším v soutěži. Z hostování v rakouském Lici se vrátil stoper Petr Lukáš. "Petr Lukáš s námi už nějakou dobu trénuje a své kvality prokazuje. Je to pro nás jenom pozitivum a já doufám, že s ním bude obrana stabilnější," věří Rada.

Teplicím se s Verbířovým odchodem rozpadla kompletně pravá strana sestavy. Obránce Vlastimil Vidlička po skončení smlouvy zamířil do pražské Sparty, kam ho na hostování následoval i útočník Jakub Mareš. Do Slovácka navíc přestoupil další forvard Libor Došek. "Do startu ligy je deset dní, možná se ještě něco stane, ale v tuto chvíli to bereme tak, že kádr je připravený na ligu," uzavřel marketingový ředitel klubu Petr Heidenreich.

Je nám líto, video expirovalo.
Před fotbalovou Gambrinus ligou FK Teplice
Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články