Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Agüero vstřelil gól, pak v šatně zkolaboval

Sergio Agüero o poločasové přestávce zápasu Argentiny s Nigérií v šatně zkolaboval. Argentinský svaz na Twitteru posléze uvedl, že by nemělo jít o nic vážného: "Na vyšetření do nemocnice byl převezen pouze preventivně." Bez devětadvacetiletého fotbalisty Manchesteru City jeho reprezentace neudržela vedení a prohrála 2:4.

Sergio Agüero
zdroj: ČTK/AP

Pro Agüera přitom začal zápas skvěle a v 36. minutě poslal vicemistry světa do dvoubrankového vedení. Zaznamenal už 36. gól za Argentinu a osamostatnil se před Hernánem Crespem na třetím místě v pořadí nejlepších střelců argentinské reprezentace. Víc branek mají na kontě pouze Gabriel Batistuta (54) a Lionel Messi (61).

Do druhého poločasu už Agüero nezasáhl, protože údajně zkolaboval v šatně a byl převezen do nemocnice na vyšetření.

Argentina pak bez své hvězdy neudržela vedení 2:1 a Nigérie ve druhém poločase díky dvěma gólům Iwobiho a jedné brance Idowua rozhodla o vítězství.

Lékař argentinské reprezentace Donato Villani, který Agüera do nemocnice doprovázel, posléze uvedl, že šlo pouze o preventivní opatření. "Vzhledem k tomu, že se v patnácti letech podrobil operaci kvůli potížím se srdcem, jsme se chtěli ujistit, že o nic nejde," uvedl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články