Adriano je prý připraven na návrat do Evropy

Sao Paulo - Útočník Adriano je připraven vrátit se z rodné Brazílie do Evropy. Bývalý fotbalista Interu Milán prý už překonal všechny problémy s depresemi a alkoholem, a zvažuje proto odchod z Flamenga do některé z předních evropských soutěží. "Vím, že o mě má zájem několik klubů, včetně těch z Itálie. Až se ale vrátím do Evropy, bude to určitě do země s jinou mentalitou," citoval sedmadvacetiletého Adriana list Globoesporte.

Adriano
zdroj: www.en.wikipedia.org

Adriano přišel do Flamenga letos v dubnu poté, co ukončil smlouvu s Interem. V Itálii totiž jeho kariéra začala kvůli problémům s alkoholem uvadat a útočník dokonce zvažoval, že se s fotbalem rozloučí. Nakonec si však dal jen krátkou pauzu a momentálně je s deseti góly nejlepším střelcem brazilské ligy. 

"Nemám přítelkyni a jsem v pohodě," prohlásil fotbalista, který už prý neholduje bujarým večírkům. "Možná to bude znít divně, ale nikam nechodím. Dokonce jsem doma, i když máme volno. Dal jsem si za cíl hrát dobře za Flamengo a budoucností se nechám překvapit," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články