Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Adámik se od léta upsal Ostravě, Baník ho chce už v zimě

Ostrava - Fotbalisté ostravského Baníku dnes sehráli poslední přípravné utkání před odjezdem na soustředění do Chorvatska. V utkání s třetiligovým HFK Olomouc, které jasně vyhráli 4:1, se ještě nepředstavila jediná zimní posila Ostravy. Slovenský obránce Jozef Adámik by měl řady slezského klubu rozšířit ale až od léta. Přichází z Banské Bystrice.

Pětadvacetiletý stoper se s Baníkem dohodl od léta na tříleté smlouvě, slezský klub se však nyní s Duklou snaží jeho příchod na Bazaly ještě o půl roku uspíšit. Adámikovi v Banské Bystrici v květnu skončí smlouva a už v předstihu se na novém angažmá domluvil s Baníkem. "Snažíme se ale s vedením Banské Bystrice najít společnou řeč, aby nám hráče uvolnili už v zimě. Tato možnost je pořád otevřená," řekl předseda představenstva Baníku Jakub Kahoun.

Adámika si vyhlédl jako posilu za stopera Aleše Neuwirtha trenér Karol Marko, který ho v Banské Bystrici na podzim vedl. "Myslím si, že kádr je dostatečně silný a hlavně perspektivní," prohlásil trenér Marko.

Odchovanec Komárna ve slovenské nejvyšší soutěži působil rovněž v Dubnici, na kontě má osm ligových branek.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články