Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

AC Milán zvítězil nad Palermem, Inter prohrál s Catánií

Milán – Fotbalisté AC Milán porazili Palermo 3:0 a připsali si teprve druhé vítězství v italské lize. Obhájce titulu a soupeř Plzně ve skupině Ligy mistrů se po nejvýraznějším vítězství v sezoně minimálně do neděle posunul na jedenáctou příčku tabulky.

Domácí poslal na zaplněném San Siru do vedení pět minut před přestávkou záložník Antonio Nocerino, jenž si premiérový zásah za Milán připsal právě proti svému bývalému klubu. Těsně před tím však "Rossoneri" přišli o zraněného brazilského stopera Thiaga Silvu.

Deset minut po přestávce oslavil svůj návrat po zranění první brankou v novém ročníku Brazilec Robinho. Za dalších osm minut ho napodobil také útočník Antonio Cassano.

Trenér AC Massimiliano Allegri do utkání postavil sestavu: Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva (34. Bonera), Antonini - Aquilani, Van Bommel, Nocerino - Robinho (66. Emanuelson) - Ibrahimovic, Cassano (78. El Shaarawy).

Inter pokračuje ve svém trápení v Serii A

Naopak městský rival Inter má po dnešní prohře 1:2 na hřišti Catanie na svém kontě jediné vítězství ze šesti zápasů. Úřadující vicemistr neodčinil domácí porážku 0:3 s Neapolí z minulého kola a v neúplné tabulce se čtyřmi body zůstává na nelichotivém sedmnáctém místě.

Svěřenci trenéra Claudia Ranieriho přitom začali na Sicílii dobře a díky Cambiassově trefě se dostali už v šesté minutě do vedení. Domácím však stačilo k otočení duelu úvodních šest minut druhého poločasu, ve kterých skórovali Sergio Almiron a z penalty Francesco Lodi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články