Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Zbrojovka na závěr podzimu zvítězila v Opavě, oslabená Sparta B nestačila na Prostějov

Brněnští fotbalisté zakončili podzimní část druhé ligy vítězstvím 2:0 v Opavě. Suverénní Zbrojovka po neúplném 16. kole vede tabulku o deset bodů před Spartou B, která v oslabení prohrála 0:1 v Prostějově.

zdroj: Twitter Zbrojovka Brno

Brněnské mužstvo otevřelo skóre v 67. minutě zásluhou Fouska a pojistku přidal v 81. minutě Řezníček. Třiatřicetiletý útočník zaznamenal desátý gól v druholigové sezoně a ztrácí jednu trefu na nejlepšího střelce Alijagiče z Vlašimi. Slezané nebodovali po sérii čtyř výher a propadli se na šesté místo. Doma opavští fotbalisté vyšli naprázdno poprvé v aktuálním ročníku.

Sparťanské rezervě v Prostějově zkomplikoval situaci Sejk, který byl v 62. minutě vyloučen po druhé žluté kartě. Domácí přesilovku využili brankou Žáka z 83. minuty a poskočili na pátou pozici.

Kvůli nezpůsobilým hracím plochám byly odloženy zápasy Líšeň - Vyškov a Chrudim - Vlašim.

16. kolo druhé fotbalové ligy:

Prostějov - Sparta Praha B 1:0 (0:0)
Branka: 83. Žák. Rozhodčí: Radina - Matoušek, Pospíšil. ŽK: Schaffartzik - Sejk, Ambler. ČK: 62. Sejk. Diváci: 270 (omezený počet).

SFC Opava - Zbrojovka Brno 0:2 (0:0)
Branky: 67. Fousek, 81. Řezníček. Rozhodčí: Hocek - Pfeifer, Vyhnanovský. ŽK: Sedlák (Brno). Diváci: 710 (omezený počet).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články