Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Wágner dvěma góly zařídil Příbrami výhru nad Líšní, na druhé místo se posunul Vyškov

Fotbalisté Příbrami doma porazili v přímém souboji o čelo druhé ligy 2:0 Líšeň. Šlágr 18. kola rozhodl dvěma trefami nejlepší střelec soutěže Tomáš Wágner. Středočeši odskočili na prvním místě svému soupeři na rozdíl tří bodů. Na druhé místo se o skóre posunul Vyškov, který remizoval s Opavou 1:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Příbram – Líšeň

Duel v deštivém počasí a na těžkém terénu mnoho šancí nenabídl. Wágner se poprvé prosadil v 21. minutě po první vážnější akci utkání, když si ve vzduchu našel míč po rohovém kopu a hlavou zaznamenal desátý gól v sezoně.

Jedenáctou trefu přidal po hodině hry z penalty. Někdejší útočník Plzně, Mladé Boleslavi nebo Karviné dal v posledních šesti soutěžních zápasech sedm branek.

Příbram částečně napravila porážku z prvního jarního kola v Karviné (0:1) a poprvé uspěla pod vedením kouče Uhrina mladšího.

Vyškov v Drnovicích otevřel skóre v osmé minutě po dorážce Baya. Opava vyrovnala v 85. minutě zásluhou Kopečného.

Domácí protáhli druholigovou sérii bez porážky na osm zápasů. Naopak Opava čeká osm kol na vítězství a popáté za sebou remizovala.

Vlašim porazila B-tým Sparty 3:0 a polepšila si na devátou příčku. Dva góly vstřelil ve druhém poločase Suchan, už ve čtvrté minutě domácí poslal do vedení Smejkal. Sparťanská rezerva nenavázala na pondělní výhru 2:0 nad "béčkem" Slavie a je čtrnáctá.

Kvůli nezpůsobilým hřištím bylo odloženo sobotní utkání mezi Chrudimí a Táborskem a nedělní duel Varnsdorfu s pražskou Duklou. Náhradní termíny zatím nebyly zveřejněny.

18. kolo druhé fotbalové ligy:

Příbram – Líšeň 2:0 (1:0)
Branky: 21. a 59. z pen. Wágner. Rozhodčí: Hocek - Kotalík, Vyhnanovský. ŽK: Pašek (Líšeň). Diváci: 896.

Vyškov - Opava 1:1 (1:0)
Branky: 8. Bayo - 85. Kopečný. Rozhodčí: Dorušák - Mikeska, Dresler. ŽK: Ilko - Kadlec. Diváci: 836.

Vlašim - Sparta Praha B 3:0 (1:0)
Branky: 53. a 68. Suchan, 4. Smejkal. Rozhodčí: Nehasil - Hrabovský, Pfeifer. ŽK: Halinský, Vala - Kamenovič, Kukučka, Gedeon. Diváci: 364.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články