Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Panorama

Varnsdorf v Brně zostudil Zbrojovku šesti brankami a je v čele druhé ligy

Famózní vstup do sezony druhé nejvyšší soutěže prožívají fotbalisté Varnsdorfu. Ve 4. kole pocítili jejich formu aspiranti na postup z Brna, kteří v domácím prostředí museli skousnout senzační výprask 1:6. Celek ze severu Čech se proto v neúplné tabulce posunul do čela o skóre před Zlín. Na stadionu v moravské metropoli čtyřikrát skóroval už v prvním poločase. Zbrojovka navíc dohrávala závěr utkání bez dvou vyloučených hráčů.

Fotbalisté Varnsdorfu se radují z gólu
zdroj: facebook.com/FK Varnsdorf

Varnsdorf šel do vedení už ve 3. minutě zásluhou Kosaře. V 21. minutě si dal vlastní gól Štěpánek, za další minutu skóroval Nykrín a ještě v úvodním dějství zvýšil Camara.

Zbrojovka po změně stran snížila zásluhou Kronuse, ale v 65. minutě dostal červenou kartu kapitán Pernica a na konci základní hrací doby byl vyloučen i Šural. Hosté i proto v závěrečném nastavení přidali další dva přesné zásahy. Nejprve se prosadil střídající Stradins a po něm Zálešák.

V sezoně neporažení Severočeši po úvodní remíze vyhráli podruhé a mají s deseti brankami nejlepší útok ligy. Brno začalo soutěž výhrou, ale z dalších tří utkání získalo jen bod a v neúplné tabulce je deváté.

4. kolo druhé fotbalové ligy:

Brno – Varnsdorf 1:6 (0:4)
Branky:
57. Kronus z pen. – 3. Kosař, 21. vlastní Štěpánek, 22. Nykrín, 35. Camara, 90.+2 Stradins, 90.+4 Zálešák. Rozhodčí: Dorušák – Pospíšil, Mojžíš. ŽK: Jambor, Gyamfi – Camara, Kosař. ČK: 65. Pernica, 90. Šural (oba Brno). Diváci: 2118.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články