Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín UEFA

V předehrávce jarního dějství MSFL vedoucí Třinec padl v Zábřehu

Praha - Fotbalisté Třince, vedoucího týmu MSFL, ukončili dnes svoji vítěznou třetiligovou sérii a po pěti zápasech v řadě s plným bodovým ziskem vyšli nečekaně naprázdno. Stalo se tak v Zábřehu, kde v utkání předehrávaného 16. kola podlehli domácím 0:2. Obě branky padly již do poločasu, brankáře Lipčáka překonali Pospíšil a Šalamoun.

Fotbal
zdroj: Isifa

Třincem hozenou rukavici zvedl nováček z Prostějova, který porazil doma Slovácko B 2:0, a tak přezimuje na stříbrné pozici s odstupem pouhých dvou bodů na čelo tabulky. Také v tomto utkání se rozhodlo o konečné podobě skóre již v úvodní pětačtyřicetiminutovce; nejprve si dal vlastní branku hostující Jeleček a pak se ještě trefil bývalý reprezentant Lukáš Zelenka. O bod zpět za Prostějovem figuruje na bronzové příčce Frýdek-Místek, jenž přehrál 3:1 Kroměříž.

Z týmů na opačném pólu tabulky překvapil poslední Žďár nad Sázavou jasnou výhrou 3:0 s Uničovem. Nováčka zastihl letošní finiš ve výborné formě, z posledních tří zápasů totiž vytěžil sedm bodů a stráví zimní pauzu s mankem jediného bodu vůči předposlednímu Hulínu. Ten podlehl doma vysoko 0:6 B-týmu Sigmy Olomouc.

Neporazitelnost na vlastním hřišti ztratil nováček z Orlové, slávisté totiž podlehli zlínské rezervě 0:1. Stejným výsledkem skončila také měření sil Hlučína s Rosicemi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články