Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Třinečtí ve druhém zápase po konci karantény prohráli ve Vítkovicích 2:5

Fotbalisté Třince nezvládli derby s Vítkovicemi, odložené kvůli koronaviru, a na hřišti posledního týmu druhé ligy prohráli 2:5. Slezané, kteří museli kvůli nákaze v týmu 23. června do karantény, mají před sebou ještě dohrávky s Pardubicemi (8. července) a Vlašimí (17. července).

Třinecký brankář František Chmiel
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Třinec v prvním duelu po karanténě remizoval minulý týden v Ústí nad Labem 3:3, dohrávka 25. kola mu ale nevyšla. Na Buchvaldkovu branku z 10. minuty odpověděl Valenta, Ostravané pak ale dvěma góly před přestávkou a po ní odskočili na 3:1. Naději hostům ještě v 70. minutě vykřesal druhou trefou Valenta, Kania a Matoušek ale v závěru výhru Vítkovic pojistili.

Vítkovice dělí na posledním místě od záchrany šest bodů, čtrnáctý Sokolov však už dříve avizoval, že do příští sezony druhé ligy nenastoupí a bude hrát ČFL. Na patnáctý Varnsdorf ztrácejí Vítkovice pět bodů. Třinec zůstal na 13. příčce.

Vítkovice - Třinec 5:2 (2:1)

Branky: 10. Buchvaldek, 42. Motyčka, 47. Chvěja, 84. Kania, 90. Matoušek - 17. a 70. Valenta. Rozhodčí: Dorušák - Hájek, Horák. ŽK: Matoušek, Russmann, Celba - Cienciala, Kušnír. Diváci: omezený počet (limit 5000 osob na stadionu).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články