Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Souboj týmů na čele skončil bez vítěze. Karviná si rozdělila body se Sokolovem

Praha - I po devátém kole zůstávají týmy Karviné a Sokolova neporaženy. Souboj prvního se třetím celkem druhé ligy skončil remízou 1:1 a oba týmy tak zaujaly první dvě příčky. O bod třetí je Ústí nad Labem, které si v pátek připsalo čtvrté vítězství z uplynulých pěti utkání, když porazilo Třinec 3:1. Dva body na vedoucí duo ztrácí Znojmo, které má stále zápas k dobru a v sobotu dopoledne remizovalo v Pardubicích 1:1.

Utkání Pardubice - Sokolov
zdroj: ČTK autor: Stanislav Kolařík

Sokolov v taháku kola vedl od čtvrté minuty, kdy se trefil Kratochvíl. Karviná inkasovala teprve druhý gól v této druholigové sezoně, její neprůstřelnost se zastavila na 716 minutách. Brzy po přestávce ale srovnal Šisler, a v závěru měl dokonce na kopačce obrat Urgela, který trefil tyč.

Znojmo zachránilo bod v Pardubicích v poslední minutě, kdy se chytrým lobem prosadil Nepožitek. Východočeši vedli od 30. minuty po brance Řezníčka, který proměnil zpětnou přihrávku od Fouska.

Ústí nad Labem rozhodlo o vítězství už v prvním poločase, ve kterém padly všechny branky. Za domácí dvakrát skóroval Zeman, jednou Smola a za hosty snížil těsně před přestávkou Dedič. Ve druhém dějství se už střelci neprosadili a Třinec si připsal druhou porážku za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sokolov - Karviná

Možnost bodově dotáhnout první dva týmy nevyužilo Táborsko. Jihočeský celek sice i po devíti kolech zůstal neporažen, ale domácí remíza 2:2 s Opavou je pro něj ztrátou. Táborsko muselo po pauze dotahovat dvougólovou ztrátu, když se za hosty trefili oba Pospěchové Zdeněk i Zbyněk. V druhém poločase se o vyrovnání postarali Traore a Ciku.

Také další zápas skončil remízou. Olomoucké béčko hrálo bez branek s nováčkem Vyšehradem, který po dvou porážkách za sebou bodoval.

Duel exligistů skončil bez branek

Hradec Králové byl v souboji s Českými Budějovicemi favoritem, ale oba exligové týmy potvrdily, že se jim momentálně herně příliš nedaří. Hradec podruhé za sebou hrál jen 0:0, Budějovice potřetí v řadě nedaly gól. Nejblíže k němu měl hostující Šimák, ale střelou z 35 metrů trefil jen břevno. Šance měl i Hradec, ale nepřekonal brankáře Křížka.

Ve Varnsdorfu měli překvapivě největší šance hosté, proti byl ale brankář Porcal, který předvedl několik těžkých zákroků. Vyznamenal se především proti střele Švrčka, kterou vyrazil na tyč. Oba týmy dosud v soutěži čekají na první výhru. 

Výsledky 9. kola druhé ligy

Baník Sokolov - MFK Karviná 1:1 (1:0)
Branky: 4. Kratochvíl - 53. Šisler. Rozhodčí: Lerch - Kříž, Vlček. ŽK: Procházka - Dreksa, Šisler. Diváci: 1220. 

FK Pardubice - 1. SC Znojmo 1:1 (1:0)
Branky: 30. Řezníček - 90. Nepožitek. Rozhodčí: Adámková - Hájek, Černý. ŽK: Řezníček. Diváci: 675. 

MAS Táborsko - SFC Opava 2:2 (0:2)
Branky: 65. Traore, 75. Ciku - 24. Zdeněk Pospěch, 45. Zbyněk Pospěch. Rozhodčí: Pechanec - Arnošt, Melichar. ŽK: Běloušek, Ciku, Slepička - Jursa, Vašek. Diváci: 583.

Olomouc B - Vyšehrad 0:0
Rozhodčí: Houdek - Kožár, Šimáček. ŽK: Ševčík - Petrášek, Blažek. 

Ústí nad Labem - Třinec 3:1 (3:1)
Branky: 11. a 40. Zeman, 4. Smola - 45. Dedič. Rozhodčí: Julínek - Antoníček, Vitner. ŽK: Hyčka, Veverka - Salachna, Bedecs, Teplý. Diváci: 1212. 

Varnsdorf - Frýdek-Místek 0:0 
Rozhodčí: Váňa - Koval, Myška. ŽK: Durdevič, Tvaroha, Daníček - Švrček, Talián, Krišto, Jarabica. Diváci: 820.

Hradec Králové - České Budějovice 0:0 
Rozhodčí: Dresler - Kubr, Boček. ŽK: Krmaš, Mareš - Hric, Hájovský. Diváci: 1311. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články