Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sokolov poskočil na druhé místo, první se drží Znojmo

Znojmo - Fotbalisté vedoucího celku druhé ligy Znojma porazili České Budějovice 3:1. Domácí zvítězili počtvrté za sebou, naopak Jihočeši čekají na tři body už devět kol. Sokolov zvítězil na hřišti Olomouce B 2:1, po čtyřech remízách opět naplno bodoval a poskočil na druhé místo tabulky o pět bodů právě za Znojmo. Hradec Králové doma deklasoval oslabený Třinec 5:0 a po třetí výhře za sebou bez inkasované branky už je třetí.

Sport
zdroj: ČT4

Po nerozhodném poločase, ve kterém na Mezlíkovu úvodní branku odpověděl českobudějovický Jurdík, šli po přestávce opět do vedení domácí. Krátce po rozehrání se trefil Šumbera a na další šance se poté dlouho čekalo. Až po hodině hry znojemský brankář Veselý vychytal Hájovského a po něm neuspěl ani Hála. Definitivně o výsledku rozhodl třetí brankou Znojma v 67. minutě Stáňa.

První pokutový kop zahrával Slavoj, ale Jindráčkův pokus zneškodnil brankář Mihálek. Góly začaly padat až po přestávce a vedení se ujali hosté. Ve 48. minutě se o to postaral střídající Madej, za Frýdek-Místek ale o chvíli později srovnal Krišto.

Vyšehrad odpověděl po hodině hry, tentokrát se Madej prosadil po zmatku v domácí obraně. V 66. minutě přišel na hřiště Stratil a během deseti minut otočil skóre. Nejprve se prosadil v 69. minutě hlavou a v 75. minutě proměnil třetí pokutový kop v utkání a po jedenácti zápasech ukončil čekání Frýdku-Místku na první vítězství.

Domácí se díky výhře posunuli na předposlední příčku. Varnsdorf, který na Frýdek-Místek ztrácí jeden bod, má ale nedělní zápas s Vlašimí k dobru.

V duelu Táborska s Karvinou oba soupeři usilovali o udržení kontaktu s postupovými příčkami. Po vítězství 2:0 se to podařilo hostům, kteří s 22 body poskočili na třetí místo. Na první Znojmo ztrácí sedm bodů a na Ústí nad Labem, které drží druhou postupovou příčku, jeden bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Táborsko - Karviná

Baník Sokolov zůstává jediným neporaženým týmem ve Fotbalové národní lize. Sokolov poslal do vedení v 11. minutě Kosak, který po sólovém úniku přehodil brankáře Reichla. Druhý gól přidal v 57. minutě tvrdou ranou Kratochvíl. Za Olomouc už jenom v závěru snížil z penalty Kalvach. Nováček z Hané tak utrpěl osmou porážku v ročníku.

Hradec otevřel skóre už ve čtvrté minutě díky Černému. Třináct minut poté dostal třinecký Malcharek po souboji se Súkenníkem červenou kartu. Po změně stran "Votroci" využili přesilovku čtyřmi góly. Do 65. minuty se trefili Malinský, Vlkanova a dvakrát nejlepší střelec soutěže Pázler, který svou bilanci v sezoně zaokrouhlil na deset zásahů. Třinec po minulém debaklu v Táborsku (1:5) opět inkasoval pět branek.

Varnsdorf doma remizoval 2:2 s Vlašimí a propadl se na poslední pozici o skóre za Frýdek-Místek. Na vedoucí trefu hostujícího Hronka z 18. minuty odpověděl Rudnytskyy, Vlašimi sice krátce před pauzou vrátil náskok Kučera, ale střídající Durděvič čtvrt hodiny před koncem podruhé vyrovnal. Svěřenci Vlastimila Petržely v šestém venkovním duelu sezony získali první bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Táborsko - Karviná

Fotbalová národní liga - 13. kolo:

Pardubice - Opava 2:1 (1:0), Frýdek-Místek - Vyšehrad 3:2 (0:0), Táborsko - Karviná 0:2 (0:1), Znojmo - České Budějovice 3:1 (1:1), Sigma Olomouc B - Baník Sokolov 1:2 (0:1), FK Varnsdorf - Graffin Vlašim 2:2 (1:2), FC Hradec Králové - Fotbal Třinec 5:0 (1:0)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články