Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Slavia B uhrála s Chrudimí remízu, Líšeň se podělila o body s Opavou

Líšeň se navzdory bezbrankové domácí remíze s trápící se Opavou dostala do čela neúplné tabulky. Bez gólu skončilo utkání Slavie B a Chrudimi. Slavie neprohrála v posledních třech utkáních, stále se však pohybuje na konci tabulky. Olomoucké "béčko" zvítězilo ve Vlašimi 4:1.

Líšeň nevyhrála třetí kolo po sobě. Brněnský celek se bodově dotáhl na Karvinou a je před ní o skóre, Slezané ale mají k dobru nedělní duel s Prostějovem. Čtrnáctá Opava venku nevyhrála devátý druholigový zápas po sobě a patří jí první nesestupová příčka o bod před Slavií B a Třincem.

Gambijský útočník Slavie Singhateh si vytvořil proti Chrudimi několik šancí, žádnou z nich však neproměnil. Tu největší měl v 54. minutě, kdy trefil tyč. Domácí nakonec mohli zvítězit, jenže Skwarczekovu penaltu zneškodnil gólman Stejskal. Východočeši remizovali potřetí za sebou a jsou osmí.

Vlašim proti olomouckému B-týmu vedla zásluhou Suchana, ale Slaměna ještě v úvodním dějství srovnal. Po změně stran se dvakrát prosadil Uriča a v nastavení z penalty střídající Zlatohlávek. Hanáci vyhráli třetí kolo po sobě a bodově se na sedmou Vlašim dotáhli.

26. kolo druhé fotbalové ligy:

Chrudim – Slavia Praha B 0:0
Rozhodčí: Machálek – Žurovec, Pospíšil. ŽK: Míka (Chrudim). Diváci: 1050.

Líšeň – Opava 0:0
Rozhodčí: Berka - Vlček, Pfeifer. ŽK: Černín, Šumbera, Pašek – Cykalo, Omale, Šigut, Helebrand. Diváci: 718.

Vlašim – Sigma Olomouc B 1:4 (1:1)
Branky: 23. Suchan – 51. a 65. Uriča, 38. Slaměna, 90.+4 Zlatohlávek z pen. Rozhodčí: Ulrich – Váňa, Dobrovolný. ŽK: Vala, Kolář – Galus, Langer, Israel, Šíp. Diváci: 445.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články