Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

SESTŘIH: V duelu Opavy s Vlašimí bylo k vidění šest branek a žádný vítěz

Gólovou přestřelku nabídl úvodní duel nového ročníku druhé nejvyšší fotbalové soutěže, v němž na sebe narazily týmy Opavy a Vlašimi. Ty se nakonec rozešly smírně po remíze 3:3. Oba celky v přípravě ani jednou nevyhrály a na výhru tak čekají i po prvním kolem nové sezony.

Fotbalisté Vlašimi
zdroj: fcsbvlasim.cz

Slezané v utkání dvakrát vedli, Středočeši vždy vyrovnali a ke konci dokonce šli do vedení. Střídající Felix Čejka se však v závěru postaral o dělbu bodů.

Oba týmy mají nové trenéry, Slezany vede Tomáš Zápotočný a Středočechy Aleš Majer. O první gól sezony se postarali domácí, Pejša se hned ve 4. minutě trefil placírkou do horního růžku branky. Hosté dokázali ještě v prvním poločase odpovědět. Breda vyskočil po rohu nejvýš a hlavou s odrazem od země poslal míč do sítě.

Góly padaly i po přestávce. Opavský Blecha proměnil penaltu, hned o tři minuty později ale nově příchozí Musil po přímém kopu znovu hlavou vyrovnal. Hodek pak dokonce strhl vedení na stranu Vlašimi, poslední slovo v přestřelce však patřilo opavskému Čejkovi, synovi golfisty Alexe Čejky.

1. kolo druhé fotbalové ligy:

Opava  Vlašim 3:3 (1:1)

Branky: 4. Pejša, 58. Blecha z pen., 86. Čejka  32. Breda, 61. Musil, 83. Hodek. Rozhodčí: Nehasil  Hrabovský, Mojžíš. ŽK: Lehký, Spilka, Onije, Musil (všichni Vlašim). Diváci: 1250.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články