Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Příbram se trápí, odnesl to kouč Uhrin. Ambiciózní tým má restartovat Krejčí

Pondělní porážka fotbalistů Příbrami v Olomouci s béčkem Sigmy byla u týmu poslední pro trenéra Dušana Uhrina mladšího. Ten skončil kvůli špatným výsledkům, i když druholigový tým převzal teprve v zimní přestávce. Celek ovšem z první příčky tabulky už klesl na třetí. Nahradí ho bývalý kouč Plzně a reprezentační jednadvacítky Karel Krejčí. Serveru iSport.cz to řekl šéf příbramského klubu Jaroslav Starka.

Dušan Uhrin
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Nešlo nám to, čtyřikrát jsme prohráli, nejsem z toho rozjásanej. Něco jsem prostě udělat musel. Dál platí, že je pro nás cílem postup do první ligy. Kdyby nebyl, tak tohle dělat nebudu," uvedl Starka.

Uhrin nahradil na konci listopadu dvojici Marek Nikl, Tomáš Zápotočný, kteří po podzimní části sezony zamířili do prvoligových Českých Budějovic. Příbram v té době vedla druholigovou tabulku. Pod vedením někdejšího kouče Plzně, Slavie, Mladé Boleslavi či Dinama Tbilisi vybojovali Středočeši na jaře tři vítězství, zbylé čtyři zápasy prohráli. V tabulce jsou třetí, o tři body za vedoucí Karvinou, mají však jedno utkání k dobru.

Za posledních osm dní vyměnily ve druhé lize trenéry také Prostějov, Třinec, Jihlava, Vyškov a Opava.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články