Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Příbram dala dvě branky v poslední desetiminutovce a s Vyškovem remizovala

Souboj o postupové příčky v druhé nejvyšší soutěži mezi Vyškovem a Příbramí skončil dělbou bodů. Vyškov přitom většinu zápasu vedl o dvě branky, v poslední desetiminutovce ale o svůj náskok přišel, a utkání tak skončilo remízou 2:2. Příbram ukončila sérii čtyř prohraných zápasů v řadě a udržela se na dohled barážovým příčkám.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vyškov – Příbram

Vyškov nakročil k vítězství dvěma zásahy v úvodu utkání. V 16. minutě otevřel skóre Fišlův vlastní gól a o šest minut později zvýšil první trefou v soutěži zambijský obránce Mafwenta.

V 83. minutě ale snížil Zeronik a v 88. minutě napravil zaváhání při první brance z pokutového kopu Fišl. Příbram tak ve třetím utkání pod vedením kouče Krejčího poprvé bodovala.

Vítěznou premiéru na lavičce Jihlavy si odbyl trenér Oulehla, jehož tým zdolal doma 2:1 Třinec. V záchranářské bitvě padly všechny branky po změně stran, na trefy domácích Arauja-Wilsona a Selnara dokázal odpovědět pouze Holík. Vysočina vyhrála po pěti zápasech a je dvanáctá, Třinec zůstal předposlední.

26. kolo druhé fotbalové ligy:

Vyškov – Příbram 2:2 (2:0)
Branky: 16. vlastní Fišl, 22. Mafwenta - 83. Zeronik, 88. Fišl z pen. Rozhodčí: Hocek - Hádek, Šafránková. ŽK: Vokřínek, Dudl (oba Příbram). Diváci: 1014.

Jihlava – Třinec 2:1 (0:0)
Branky: 56. Araujo-Wilson, 62. Selnar - 64. Holík. Rozhodčí: Nehasil - Hurych, Líkař. ŽK: Vedral, Gabriel, Křehlík, Svoboda, Fila - Holík. Diváci: 397

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články