Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Pázler se stal králem hradeckého derby, Olympii sestřelil hattrickem

Nejlepší střelec druhé nejvyšší soutěže Jan Pázler opět ukázal své ofenzivní přednosti. V předehrávce 24. kola nasázel královéhradecký útočník hattrick Olympii Praha, která se loni přestěhovala do hlavního města právě z východu Čech. Domácí tým zvítězil na Všesportovním stadionu 4:1 v neúplné tabulce poskočil na třetí místo.  

Jan Pázler (vlevo) z Hradce Králové v souboji o míč
zdroj: ČTK autor: Taneček David

O jednoznačném triumfu favorizovaných "Votroků" rozhodl Pázler, který si v této sezoně FNL polepšil už na osmnáct branek a před druhým Nemanjou Kuzmanovičem ze Slezského FC Opava vede o čtyři góly.

Sedmadvacetiletý forvard otevřel skóre ve 39. minutě pohotovou ranou z voleje po centru Adama Vlkanovy. V nastavení první půle si oba role vyměnili a rychlonohý záložník zdvojnásobil náskok.

Krátce po pauze sice přesnou hlavičkou snížil Ibrahim Keita, ale Pázler z pokutového kopu v 56. minutě vrátil domácím dvougólový náskok a čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem stanovil konečný výsledek 4:1.

24. kolo druhé fotbalové ligy:

Hradec Králové - Olympia Praha 4:1 (2:0)

Branky: 39., 57. z pen. a 74. Pázler, 45.+1 Vlkanova - 49. Keita. Rozhodčí: Matějček - Melichar, Černý. ŽK: Martan, Černý - Keita, Fišl, Katidis. Diváci: 742.

Hradec Králové: Ottmar - Černý, Čech, Kvída, Plašil (85. Funda) - Martan (78. Miker), Janoušek, Zorvan, Krátký - Vlkanova - Pázler (88. Šípek). Trenér: Havlíček.

Olympia Praha: Stejskal - Mulazimis, Broukal, Žežulka (46. Verner), Frizoni - Giditz, Fišl, Vasiliu (69. Rothe) - Katidis (80. Novák), Keita, Jukl. Trenér: Pařízek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články