Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Opava porazila Zbrojovku podruhé v týdnu. V tabulce druhé ligy se na ni dotáhla na bod

Během čtyř dní dvě porážky pro fotbalisty Brna se stejným soupeřem. Zbrojovka v 11. kole druhé ligy prohrála v Opavě 1:2 a v neúplné tabulce zůstala třetí o bod za sobotním soupeřem. Brňané nebodovali podruhé za sebou a neuspěli s Opavou stejně jako ve středu v poháru (2:3). Čtvrtá Vlašim stejným výsledkem 1:2 podlehla v Kroměříži a utrpěla první porážku v druholigové sezoně.

Brněnský Lukáš Endl a opavský David Vaněček
zdroj: Facebook Slezský FC Opava

Brněnský tým už ve třetí minutě poslal do vedení Alijagič třetím gólem za poslední čtyři kola. Za čtvrt hodiny vyrovnal Vaněček a v 60. minutě dokonal obrat domácích Málek. Hostům poté zkomplikoval situaci Kronus vyloučením po druhé žluté kartě. Opavští bodovali počtvrté za sebou a polepšili si na páté místo.

Ani kroměřížský nováček nezačal dobře a v páté minutě si vstřelil vlastní branku Jaroň. Ještě před pauzou však vyrovnal Cupák a po změně stran ve třetí minutě nastaveného času rozhodl Zavadil. Díky němu je Kroměříž desátá.

Líšeň na svém hřišti remizovala 0:0 s Táborskem. Jihočeši čekají na vítězství čtyři kola a jsou šestí. Brněnskému mužstvu, které protáhlo šňůru bez porážky na šest utkání, patří sedmá pozice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články