Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
BBV po 25 letech

Olomoucké béčko si zastřílelo proti Baníku

Gólovou smršť předvedli fotbalisté béčka Olomouce. V sedmém kole druhé ligy porazili rezervu Baníku 5:0, všechny branky padly až během druhé poloviny utkání. Žižkov remizoval s Vlašimí. Opavě tři body vystřelil v závěru Kozák.

Sigma Olomouc B
zdroj: sigmafotbal.cz

První poločas duelu rezerv prvoligových týmů gól nepřinesl. Druhý však jasně ovládli Hanáci. Skóre hned zkraje otevřel střídající Elbel, pak se do vlastní branky trefil Krupička a domácí byli na koni. Jejich hladkou výhru zvýraznil zkušený Pospíšil a dvěma góly v závěru Proniuk. Sigma se dostala na jedenáctou příčku neúplné tabulky o bod před dnešního soupeře. Ostravští z posledních tří kol nevytěžili ani bod.

Olomouc B – Ostrava B 5:0 (0:0)

Branky: 82. a 90. Proniuk, 46. Elbel, 63. Krupička vlastní, 69. Pospíšil. Rozhodčí: Cieslar –Hurych, Dohnálek. ŽK: Langer – Měkota, Kilibarda, Krupička. Diváci: 410.

Žižkovu se vyplácí letní příchod útočníka Necida. Pětatřicetiletý odchovanec Slavie se v utkání s Vlašimí trefil ve 22. minutě a po příchodu z Bohemians zaznamenal již svou pátou branku. Viktorii však k vítězství nestačila, po přestávce vyrovnal Lehký. Žižkov je šestý, Středočeši desátí. Vlašim je s pěti nerozhodnými výsledky remízovým králem soutěže, na výhru čeká již pět kol.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Žižkov – Vlašim

Žižkov – Vlašim 1:1 (1:0)

Branky: 22. Necid – 55. Lehký. Rozhodčí: Zaoral – Mojžíš, Lakomý. ŽK: Hönig, Divíšek – Onije. Diváci: 1167.

Duel Táborska s Opavou směřoval k bezbrankové remíze, když v sedmé minutě nastavení vystřelil hostům tři body střídající Kozák. Slezané vyhráli čtvrté kolo po sobě a z třetí pozice ztrácejí dva body na vedoucí Zlín, který ale odehrál o zápas méně. Jihočeši nezvítězili v šestém ze sedmi kol a jsou předposlední.

Táborsko – Opava 0:1 (0:0)

Branka: 90.+7 Kozák. Rozhodčí: Hocek – Ratajová, Pfeifer. ŽK: Nečas, Tusjak, Kateřiňák – Mootoo, Rataj, Ondráček, Babka, Rezek. Diváci: 827.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články