Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nejlepší obrana druhé ligy na Žižkově propadla. Poslední Varnsdorf vedl, ale je rád za bod

Velké ambice mají fotbalisté Táborska, kteří se mohli ve druhé lize dotáhnout na vedoucí Vyškov, jenže to nedopadlo. Na Žižkově totiž tamní Viktoria po dvou porážkách zabrala a nastřílela jim čtyři góly – 4:1 a posunula se v tabulce na desáté místo, Táborsko je páté. Poslední je dále Varnsdorf, přestože vedl na svém stadionu nad Chrudimí, ale nakonec zachraňoval remízu 3:3.

Žižkov - Líšeň
zdroj: fkvz.cz autor: fkvz.cz

Žižkov poslal do vedení v osmé minutě Prošek, ale za hostující celek ve 21. minutě vyrovnal Matoušek.

Pražský tým rozhodl utkání po změně stran, kdy dosud nejlepší obranu soutěže postupně překonali postupně Sixta, Kozojed a Sodoma. Táborsko v soutěži prohrálo po třech zápasech.

Ve Varnsdorfu otevřel skóre ve čtvrté minutě Firbacher, krátce před pauzou odpověděl Míka. Domácím vrátil náskok znovu Firbacher, ale Huf dvěma góly otočil skóre ve prospěch Chrudimi. Útočník hostující z Pardubic vede tabulku střelců s osmi brankami. Severočechům zajistil bod Samko v 81. minutě. Chrudim neprohrála počtvrté za sebou a je dvanáctá.

9. kolo druhé fotbalové ligy:

Žižkov – Táborsko 4:1 (1:1)
Branky: 9. Prošek, 60. Sixta, 68. Kozojed, 84. Sodoma – 22. Matoušek. Rozhodčí: Radina – Ratajová, Slavíček. ŽK: Kozojed, Klusák – Sylla. Diváci: 1012.

Varnsdorf – Chrudim 3:3 (1:1)
Branky: 4. a 49. Firbacher, 81. Samko – 67. a 74. Huf, 44. Míka. ŽK: Samko, Ambler, Kouřil, Holeňák (trenér) – Míka, Látal. Rozhodčí: Zaoral – Pfeifer, Lakomý. Diváci: 611.

Páteční a sobotní výsledky: Vyškov – Prostějov 4:3 (2:2), Kroměříž – Olomouc B 1:2 (0:1), Líšeň – Vlašim 2:2 (1:1), Jihlava – Brno 0:1 (0:0), Opava – Dukla Praha 1:0 (0:0), Příbram – Sparta Praha B 2:1 (1:0).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články