Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Líšeň si poradila s nováčkem z Vyškova. Sparta B doma dostala výprask od Varnsdorfu

Druhé místo druhé ligy opět patří fotbalistům Líšně. Brněnskému celku k tomu pomohla v dohrávce 16. kola výhra 2:0 nad nováčkem z Vyškova. Na lídra tabulky a městského rivala Zbrojovku ztrácí devět bodů. Na třetí pozici mohla poskočit Sparta B, jenže doma v dohrávce 17. kola schytala výprask 0:3 od Varnsdorfu, který ji v tabulce přeskočil a je čtvrtý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha B - Varnsdorf

Favorizovanou Líšeň poslal do vedení ve 24. minutě Machalík. Domácí měli převahu i další šance, ale pojistku přidali až v 84. minutě zásluhou střídajícího Francouze Toutoua. Líšeň naplno bodovala po dvou zápasech, Vyškov prohrál třetí z posledních čtyř kol a je desátý.

Sparťanská rezerva vyhrála poslední tři domácí duely, proti Varnsdorfu ale prohrávala už od 24. minuty, kdy se prosadil Rudnytskyy. V 63. minutě přidal druhý gól Dordič a vzápětí byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Piško. Hosté si v přesilovce vítězství pohlídali, v závěru navíc přidal pojistku Velich.

Výsledky druhé ligy:

16. kolo:

Líšeň - Vyškov 2:0 (1:0)

Branky: 24. Machalík, 84. Toutou Mpondo. Rozhodčí: Cieslar - Mikeska, Líkař. ŽK: Pašek, Minařík - Macej, Ilko, Vintr. Diváci: 620.

17. kolo:

Sparta B - Varnsdorf 0:3 (0:1)

Branky: 24. Rudnytskyy, 63. Dordič, 88. Velich. Rozhodčí: Batík - Dohnálek, Pochylý. ŽK: Polidar - Rudnytskyy, Lauko, Kocourek. ČK: 67. Piško (Sparta B). Diváci: 267.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články