Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hradec Králové i Líšeň remizovaly a odstupy na špici tabulky zůstaly stejné

Lídr druhé fotbalové ligy klopýtl doma s Varnsdorfem, který si veze z východu Čech bod za remízu 0:0. Hradec, jenž dohrával dvacet minut bez vyloučeného Leibla, tak vede tabulku stále o dva body před Líšní, která v úvodním utkání 12. kola v Ústí nad Labem hrála také bez branek. Brněnský klub, který je nejproduktivnějším týmem soutěže, poprvé v sezoně neskóroval. Ústí dohrávalo od 81. minuty bez vyloučeného obránce Braka. Dukla vyhrála 1:0 na hřišti Táborska a posunula se na osmou příčku. 

Utkání Varnsdorf - Líšeň
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

"Votroci" byli sice v zápase proti Varnsdorfu aktivnější, jejich snahy ale v 72. minutě zhatilo vyloučení Leibla. Zápas dospěl k bezbrankové remíze a Severočeši z posledních tří utkání vytěžili jen dva body. Také Ústí dohrávalo proti Líšni v deseti po vyloučení Braka v 81. minutě. Hostům se ale krátkou početní výhodu využít nepodařilo.

Na čtvrté místo s jednobodovou ztrátou na Ústí nad Labem se posunuli fotbalisté Chrudimi, kteří porazili 1:0 Vlašim. Už posedmé v řadě neprohráli pod taktovkou bývalého reprezentačního trenéra Straky fotbalisté Třince, kteří remizovali 2:2 v Prostějově. 

Poslední Vyšehrad poprvé v sezoně naplno bodoval, když porazil Blansko 2:1, ale zůstává dál na dně tabulky, kde ztrácí čtyři body na Táborsko.

Jedinou branku zápasu Jihočechů s Duklou vstřelil už v šesté minutě záložník Štěpán Krunert. Táborsko po přestávce sice soupeře přitlačilo, vyrovnat ale nedokázalo a sérii bez domácího vítězství natáhlo na devět zápasů.

Výsledky 12. kola:

Hradec Králové - Varnsdorf 0:0
Rozhodčí: Adámková - Pečenka, Volf. ŽK: Leibl, Kodeš, Soukeník - Heppner, Zbrožek, Šimon, Novák, Kubista, Richter. ČK: 72. Leibl. Bez diváků.

Ústí nad Labem - Líšeň 0:0 
Rozhodčí: Hanousek - Novák, Slavíček. ŽK: Machálek (Líšeň). ČK: 81. Brak (Ústí nad Labem). Bez diváků.

Viktoria Žižkov - Jihlava 1:1 (0:0)
Branky: 90. Mashike Sukisa - 77. Smejkal. Rozhodčí: Ardeleanu - Blažej, Vodrážka. ŽK: Březina, Pudil, Batioja, Skopec, Mashike Sukisa - Shudeiwa. Bez diváků.

Chrudim - Vlašim 1:0 (1:0)
Branka: 13. Mužík. Rozhodčí: Nedvěd - Vaňkát, Poživil. ŽK: Ogiomade (Vlašim). Bez diváků.

Prostějov - Třinec 2:2 (1:1)
Branky: 37. Matoušek, 82. Šteigl - 35. Samiec, 54. Attah. Rozhodčí: Cieslar - Šimáček, Matoušek. ŽK: Omale - Hýbl, Attah, Ngimbi. Bez diváků.

Vyšehrad - Blansko 2:1 (0:1)
Branky: 60. Laňka, 81. Vejvar - 18. Žák. Rozhodčí: Vojkovský - Antoníček, Lakomý. ŽK: Šandera, Laňka, Alexandr, Králíček, Babka - Klusák, Helebrand, Buchta. Bez diváků.

Táborsko - Dukla Praha 0:1 (0:1)

Branka: 6. Krunert. Rozhodčí: Orel - Poživil, Vejtasa. ŽK: Provazník - Souček. Bez diváků.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články