Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Líšeň letos ani podruhé nestačila na Spartu B, béčko Slavie přidržela u dna tabulky rezerva Sigmy

Fotbalisté Líšně ani ve druhém utkání letošního ročníku nestačili na Spartu B, které tentokrát podlehli 0:1. Poslední v tabulce druhé ligy zůstávají fotbalisté Slavie B i po 25. kole, když v Praze podlehli rezervě Olomouce 0:2. Táborsko díky vydařenému prvnímu poločasu vyhrálo 2:1 v Třinci. V sobotu se hrají ještě další čtyři zápasy. Dukla v Praze na Julisce remizovala s Chrudimí 1:1 a nevyužila možnost dostat se na třetí místo před Příbram.

Utkání Líšeň - Sparta Praha
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Líšeň nezdolala Spartu B ani podruhé v ročníku. Po podzimní remíze 0:0 dnes rozhodl jedinou brankou v čtyřiadvacáté minutě Schánělec. Pražané vyhráli čtvrtý z posledních pěti zápasů a dostali se na osmou příčku.

Prohrála i Příbram, která nebodovala potřetí v řadě. Vlašim vyhrála zásluhou gólů Smejkala, Musila a Suchana, který se 14. trefou v ročníku osamostatnil v čele tabulky střelců soutěže.

Utkání dvou ligových B-týmů rozhodly "slepené" góly z 60. a 63. minuty. Nejprve Vaněček navázal na trefu z minulého kola proti Příbrami (4:1) a vzápětí se prosadil i jeho náhradník Fiala. Hanáci jsou devátí nadále o skóre před Táborskem. Slavia nevyhrála pošesté za sebou.

Dukla doma remizovala 1:1 s Chrudimí a po třech utkáních ztratila body. Hostující tým poslal do vedení v 21. minutě Juliš, po hodině hry vyrovnal Peterka. 

Táborsko díky vydařenému prvnímu poločasu vyhrálo 2:1 na hřišti Třince. Prostějov udolal 1:0 Jihlavu.

25. kolo druhé fotbalové ligy:

Třinec – Táborsko 1:2 (0:2)
Branky: 47. Machuča - 10. Kopřiva, 24. Šašinka. Rozhodčí: Zaoral - Kotík, Žurovec. ŽK: Foltýn, Holík, Brak, Jursa - Novák, Kateřiňák, Koné, Šašinka, Pastornický. Diváci: 260.

Slavia Praha B – Sigma Olomouc B 0:2 (0:0)
Branky: 60. Vaněček, 63. Fiala. Rozhodčí: Adámková - Ratajová, Líkař. ČK: 90.+4 Planka (Slavia). ŽK: Hromada - Poulolo, Galus, Uriča. Diváci: 373.

Dukla Praha - Chrudim 1:1 (0:1)
Branky: 60. Peterka - 21. Juliš. Rozhodčí: Kvítek - Vyhnanovský, Špindlerová. ŽK: Matějka - Řezníček, Látal, Floder. Diváci: 1203.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články