Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Blahopřání

Karviná porazila Vyškov a posunula se do čela. Líšeň ztratila výhru v závěru

Minimálně do soboty má druhá liga nového lídra. Na první místo se posunuli fotbalisté Karviné, kteří ve šlágru 21. kola porazili v tabulce čtvrtý Vyškov 2:0, a před druhou Příbramí mají náskok jednoho bodu. Středočeši mají ale zápas k dobru. Na třetí pozici poskočila Líšeň, jež sahala proti Chrudimi po výhře, ale hosté v závěru srovnali na 1:1.

Je nám líto, video expirovalo.
MFK Karviná - MFK Vyškov

Karviná vrátila dnešnímu soupeři zářijovou porážku 1:2 z úvodního vzájemného duelu. V 64. minutě se po tečovaném centru prosadil na zadní tyči Boháč a v závěru se trefil z dorážky Memič. Slezané potvrdili jarní formu, z pěti utkání získali 13 bodů. Vyškov naopak prohrál podruhé za sebou.

Líšeň vedla od 28. minuty zásluhou Lutonského, minutu před koncem základní hrací doby ale srovnal Firbacher. Chrudim remizovala pošesté v řadě. Líšeň doma vyhrála jediný z posledních šesti zápasů.

Fotbalisté Třince remizovali s olomouckým B-týmem 1:1. Slezané zůstali na prvním nesestupovém místě o dva body před poslední slávistickou rezervou, která má ale zápas k dobru.

Sigma se ujala vedení krátce po přestávce zásluhou Kramáře, o pět minut později ale odpověděl Hrdlička. Třinec vyhrál jediné z posledních osmi kol, desátí Hanáci dokonce jediné z minulých deseti.

21. kolo druhé ligy:

Karviná – Vyškov 2:0 (0:0)

Branky: 64. Boháč, 86. Memič. Rozhodčí: Petřík - Hurych, Dohnálek. ŽK: Soukeník - Dweh, Cabadaj, Lahodný. Diváci: 1035.

Líšeň – Chrudim 1:1 (1:0)

Branky: 28. Lutonský - 89. Firbacher. Rozhodčí: Hocek - Mokrusch, Dobrovolný. ŽK: Šumbera - Průcha, Kesner, Hašek. Diváci: 512.

Třinec – Sigma Olomouc B 1:1 (0:0)

Branky: 52. Hrdlička - 47. Kramář. Rozhodčí: Kvítek - Vyhnanovský, Mojžíš. ŽK: Samiec - Zlatohlávek, Galus. Diváci: 279.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články