Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Dukla nenechala Vyškov, aby se dotáhl na Příbram, Chrudim zachránila remízu

Dukla na jaře ve druhé lize jede – tři zápasy, tři výhry. Tu třetí přidali její fotbalisté v sobotu ve 20. kole v Drnovicích, kde hraje své domácí zápasy Vyškov. Ten podlehl pražskému celku 0:1, poprvé na jaře nebodoval a nevyužil šanci dotáhnout se na vedoucí Příbram, která v pátek podlehla Varnsdorfu. V neúplné tabulce zůstal Vyškov druhý s tříbodovou ztrátou na středočeského lídra.

O třetím vítězství Dukly po sobě rozhodl v Drnovicích Peterka v nastaveném čase úvodního poločasu. Vyškov ve druhé lize prohrál po devíti zápasech od začátku října. Pražané na jaře zůstali stoprocentní a posunuli se na osmé místo, svěřenci trenéra Rady navíc mají k dobru úterní odložené utkání ve Varnsdorfu.

Vlašim doma deklasovala Třinec 4:0, vyhrála pátý z posledních šesti zápasů a polepšila si na šestou pozici. Středočeši si už v úvodní půlhodině vytvořili tříbrankový náskok po trefách Horského, Suchana a Riga. V 60. minutě Smejkal dokonal třinecký debakl. Slezané venku utrpěli třetí porážku po sobě a klesli na předposlední pozici.

Chrudim gólem střídajícího Jedličky z poslední minuty doma zachránila remízu 1:1 s Prostějovem a nerozhodný výsledek uhrála popáté za sebou. Hosty poslal do vedení ve 12. minutě Bartolomeu. Chrudim je sedmá, Prostějovu patří 12. příčka.

Videogalerie
  • mp4 813867 » Sestřih a ohlasy utkání Příbram – Varnsdorf

20. kolo druhé fotbalové ligy:

Vyškov – Dukla Praha 0:1 (0:1)
Branka: 45.+2 Peterka. Rozhodčí: Křepský – Kotík, Mikeska. ŽK: Ilko, Mafwenta, Kanakimana – Kozma. Diváci: 1031.

Chrudim – Prostějov 1:1 (0:1)
Branky: 90. Jedlička – 12. Bartolomeu. Rozhodčí: Ulrich – Arnošt, Pfeifer. ŽK: Skwarczek, Míka – Stříž, Bartolomeu, Rolinek. Diváci: 460.

Vlašim - Třinec 4:0 (3:0)
Branky: 7. Horský, 13. Suchan, 29. Rigo, 60. Smejkal. Rozhodčí: Zaoral - Caletka, Pochylý. ŽK: Vilotič - Brak, Machuča, Tandara. Diváci: 325.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy