Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Brankář Velkého Šenova rozhodl o vítězství nad Dolní Poustevnou

Populární projekt Náš fotbal živě se vrátil do vysílání České televize a tentokrát zavítal do Velkého Šenova. V tabulce okresního přeboru na Děčínsku potvrdili výše postavení domácí roli favoritů, ale ze skalpu soupeře se radovali až po penaltovém rozstřelu. Rozhodující pokutový kop proměnil brankář Martin Schejbal. Po 90 minutách skončilo utkání 1:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Velký Šenov – Dolní Poustevna

Skóre vyrovnaného utkání otevřel hostující kapitán Miroslav Dostál, který si v 5. minutě naskočil na Šafránkův centr a poslal míč nechytatelně do sítě. Domácí kontrovali prostřednictvím nejlepšího střelce Davida Vernera, jenž krátce po půlhodině pláchl všem, střelou na bližší tyč překonal brankáře Šolína a zaznamenal 21. trefu v sezoně.

Vzhledem k faktu, že výsledek se i přes množství dalších šancí do závěrečného hvizdu nezměnil, přišel na řadu penaltový rozstřel.

V sedmé sérii neunesl tíhu okamžiku hostující obránce Vladimír Soukup, což krátce nato potrestal gólman Schejbal a posunul Velký Šenov na čtvrté místo v tabulce. Dolní Poustevna je jedenáctá.      

Velký Šenov – Dolní Poustevna 2:1 po penaltovém rozstřelu

Branky: 31. Verner, rozhodující penalta Schejbal - 5. Dostál.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články