Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklistika ČR 2024

Zlín ve stopách Jablonce a Mladé Boleslavi, tým i management se uskromní

Po Jablonci a Mladé Boleslavi ohlásil dočasné snížení platů kvůli pandemii koronaviru Zlín. Hráči, realizační tým i management budou tři měsíce brát o 30 procent méně.

Tomáš Poznar se raduje z branky proti Spartě
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Fotbalisté přistoupili dle vyjádření klubu na snížení platů bez problémů. "Setkání trvalo jen krátkou chvíli. Hráči návrh vyslechli a také ho přijali jako přirozené vyjádření solidarity vůči svému mateřskému klubu. Za to jim chceme poděkovat a jejich okamžité a vstřícné reakce si velmi vážíme," uvedl ředitel Fastavu Leoš Gojš.

"Tato dohoda, jejíž odsouhlasení bylo záležitostí několika minut, je obrovským oceněním naší společné práce. I když to zrovna nejde podle našich představ po sportovní stránce, o té lidské jsem nepochyboval. Všichni jsme tým v dobrém i zlém. Co máme za sebou nebo před sebou, je málo důležité ve srovnání s tím, co máme v sobě," dodal ředitel aktuálně čtrnáctého mužstva v ligové tabulce.

Opatření má pomoci v době, kdy jsou kvůli pandemii zastavené soutěže a řada sponzorů omezuje přísun peněz. Největší české kluby Slavia, Sparta a Plzeň zatím ke snižování platů nesáhly.

Zdroj
ČTK, fcfastavzlin.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články