Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Zlín má další posilu, do zálohy přivedl z Kypru Folprechta

Zlín opět posílil. Už čtvrtým novým fotbalistou, kterého v úvodu sezony ambiciózní celek přivedl, je zkušený záložník Zdeněk Folprecht, který od loňského podzimu hrál v kyperském FC Pafos. Do Fastavu přichází osmadvacetiletý hráč na hostování do konce roku s opcí.

Informaci potvrdil ČTK generální manažer zlínského klubu Zdeněk Grygera. "S klubem jsme dohodnuti, čekáme jen na úřední potvrzení transakce, k čemuž by mělo dojít dnes či nejpozději zítra," uvedl Grygera. "Od Folprechta si slibujeme posílení středové řady jak do počtu, tak do kvality," dodal s odkazem na zranění záložníka Pabla Podia.

Odchovanec Sparty Folprecht prošel v české lize Žižkovem, Libercem a Brnem. "Je dalším z hráčů, kteří by mohli zkvalitnit kádr a hru," řekl kouč Josef Csaplár serveru iSport.cz, který informaci přinesl.

Folprecht odehrál v Pafosu 29 utkání a dal jeden gól. Od nové sezony však byl pro klub nepotřebný. Zlínu by mohl být k dispozici už na nedělní zápas se Spartou, v níž fotbalově vyrostl.

Folprecht je další zářijovou posilou klubu, který je po osmi kolech na 12. příčce tabulky se ziskem devíti bodů. Do zadních řad Zlín získal Gruzínce Andra Gioradzeho, útok posílil z Mladé Boleslavi Tomáš Wágner a z Vltavínu Petr Pejša.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články