Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Zbrojovka v problémech, doplňuje trenérský tým

Brno - Po špatných jarních výsledcích fotbalistů Zbrojovky Brno posílí trenérský tým A-mužstva kouč juniorky Ludevít Grmela. Dosavadní trenér Petr Čuhel i jeho asistenti Petr Maléř a trenér brankářů Josef Hron ve svých funkcích zůstávají. Devět kol před koncem soutěže je Brno v tabulce na 12. místě s náskokem tří bodů na předposlední Teplice. Na jaře získala Zbrojovka v pěti zápasech jediný bod po remíze v Českých Budějovicích.

Sport
zdroj: ČT4

"Grmela prokázal svoje kvality u juniorského týmu. Důvěrně zná klubové prostředí a má úzkou osobní vazbu na současné trenéry," vysvětlil sportovní ředitel fotbalistů Zbrojovky Zdeněk Kudela

Vedení klubu sáhlo ke změně po nedělní domácí prohře s Hradcem Králové 1:3. Grmelovou hlavní náplní práce bude interní hodnocení hráčů ligového týmu. "Věříme, že Grmela také dodá týmu pozitivní duch. Musíme na hráče vyvinout větší tlak. Jak na hřišti, tak i v kabině," dodal Kudela.

Jednapadesátiletý Grmela odehrál ve Zbrojovce v první lize na přelomu 80. a 90. let 23 ligových zápasů a vstřelil dva góly. "Brněnský tým potřebuje zlepšit komunikaci a získat potřebné sebevědomí. Od toho se potřebujeme odrazit," poznamenal Grmela, který zůstane i koučem juniorky.

V dalším kole čeká fotbalisty Zbrojovky v pondělí zápas v Jihlavě, v pátek 12. dubna pak hostí Sigmu Olomouc.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články