Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Z Belgie rychle zpátky. Ligový harcovník Řezníček bude kopat za Teplice

Mise Belgie hlásí konec, Jakub Řezníček teď bude hrát za Teplice, kterým by měl pomoci protrhnout útočnou impotenci. Jednatřicetiletý útočník po odchodu z Lokerenu, kde hrál teprve od ledna, podepsal na Stínadlech dvouletou smlouvu s následnou opcí.

Jakub Řezníček
zdroj: ČTK autor: Němeček Pavel

"Střílení branek nás momentálně hodně trápí a Jakub je velmi zkušeným útočníkem, který ve své kariéře vždy branky dával. Věříme, že na to naváže i v našem dresu," řekl sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Tepličtí fotbalisté vstřelili v sedmi zápasech jen čtyři branky a se šesti body jsou poslední. K dobru ale mají odložený domácí souboj s Mladou Boleslaví.

Řezníček přestoupil z Plzně do Lokerenu v lednu. V Belgii skóroval hned při ligové premiéře jako střídající hráč. Poté si ale připsal jen další tři starty, z toho pouze jednou jako člen základní sestavy. Proto zvolil návrat do české soutěže. "Moc se mi v Teplicích líbí, takže se na působení tady moc těším. Chci týmu pomoct," uvedl Řezníček.

V nejvyšší soutěži nastoupil v dresu Příbrami, Mladé Boleslavi, Českých Budějovic, Sparty, Brna, Olomouce a Plzně k 258 utkáním, v nichž zaznamenal 64 gólů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články