Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Weber a spol. dostali od vedení Karviné pokuty. V lize ještě nevyhráli a jsou poslední

Fotbalisté a realizační tým Karviné dostali od vedení klubu kvůli špatnému vstupu do sezony pokuty, jejichž výši Slezané nechtěli zveřejnit. Svěřenci trenéra Jozefa Webera jako jediní v tomto ligovém ročníku ještě nevyhráli a se ziskem čtyř bodů uzavírají tabulku.

zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Klubové představenstvo vyjádřilo nespokojenost nejen s výsledky a výkony, ale i s nasazením v posledních zápasech, které podle něj neodpovídá vytvořeným podmínkám. Pokutu dostali i všichni členové realizačního týmu včetně hlavního kouče Webera, jenž má zatím nadále důvěru vedení.

V lize se vůbec nedaří ani Mladé Boleslavi a Teplicím. Více ve Fotbal fokus podcastu:

"Výši sankce nebudeme komentovat. Můžu slíbit, že všichni uděláme maximum pro to, abychom se co nejdříve dostali z nelichotivého posledního místa v tabulce a aby se celkově zlepšil herní projev," uvedl sportovní ředitel MFK Lubomír Vlk.

Slezané v minulém kole prohráli v Českých Budějovicích 1:3 a v lize nezvítězili už 10 utkání. Na předposlední tým tabulky Teplice, které už vyměnily trenéra, ztrácejí Karvinští bod. Ve víkendovém 10. kole přivítají Weberovi svěřenci podobně se trápící Mladou Boleslav, která z posledních čtyř ligových duelů získala jen bod.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články