Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Wágner o neuznaném gólu: Mrzí to, kdoví, co by se dělo, kdyby platil

Fotbalisté Karviné i přes prohru 1:3 hodně trápili ligového lídra Plzeň a vytvořili si hned několik gólových šancí. Velkou zásluhu na tom měl především bývalý hráč Plzně Tomáš Wágner, který po svém poločasovém příchodu na hřiště rozhýbal karvinskou ofenzivu a trápil své bývalé spoluhráče. Litoval ale toho, že úzkostlivé rozhodnutí sudího Zbyňka Proskeho připravilo Karvinou o vyrovnání na 2:2.

Tomáš Wágner v dresu Karviné
zdroj: ČTK/Paprskář Pavel

Běžela 56. minuta, když po přetaženém centru šel Wágner do souboje s Limberským, míč se odrazil před Filipa Panáka, který ho dotlačil do sítě, ovšem až po hvizdu sudího, který Wágnerův souboj posoudil jako faul. "Nechci se vymlouvat na rozhodčího. Zápasy rozhoduje vášeň ve vápně, já ji tam dal a on mi pískl faul," prohlásil Wágner.

"Byl tam souboj, odskočil jsem si, abych mohl jít do souboje, ale to je normální věc. S Limbou (Limberským) jsme byl v kontaktu, ale že by to byl nějaký velký faul. Ať si to lidé posoudí, když to bylo v televizi. Mrzí to, protože kdyby ten gól platil, tak kdo ví, co by se dělo pak," dodal. Nesouhlasil ani s dalšími výroky sudího.

"Rozhodčí si pískal svůj zápas. Nechci ho hodnotit, ale píská z dálky fauly, které má pomezní před sebou čtyři metry a nic nemává," poukázal. Sedmadvacetiletý útočník byl zvolen hráčem zápasu poté, co ve druhé půli výrazně přispěl k dramatickému utkání, když už po čtyřech minutách snížil na 1:2 a po 353 minutách utnul střelecké trápení Karviné.

"Šel jsem do hry s tím, že potřebujeme dát rychlý gól a to se povedlo. Pak jsme měli tlak a je jen škoda, že spousta centrů končí na prvním hráči. Že jsem ukončil sérii, je k ničemu, protože jsme prohráli. Hráli jsme druhou půli dobře, ale to za dva dny nikoho nezajímá, když se podívá na tabulku," připomněl čtrnácté místo v tabulce jen bod nad pásmem sestupu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články