Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Výhru jsme si nezasloužili, uvedl po nečekané remíze Holeš

Defenzivní záložník Slavie Tomáš Holeš po nečekané remíze 1:1 s Karvinou připustil, že si domácí výhru nezasloužili. Jako jediné plus utkání uvedl autor jediné branky domácích prodloužení série neporazitelnosti. Slavia svůj rekord prodloužila na 44 zápasů bez porážky v nejvyšší lize. 

Výkon týmu zkritizoval. "Zápas jsme neodehráli dobře. Už od začátku nám vázla kombinace, nevytvářeli jsme si tolik šancí, jako bychom doma měli. Soupeř šel v prvním poločase dvakrát sám na bránu, to nás podržel Koli (brankář Ondřej Kolář). Druhý poločas jsme Karvinou pořád tlačili, ale nevypracovali jsme si pořádnou šanci a nakonec nás potrestali," uvedl Holeš.

"O vyrovnání jsme si říkali. Měli jsme dát druhý gól, abychom se uklidnili a bylo po zápase. Ten jsme nevstřelili a Karviná pořád čekala na nějaký brejk. Nakonec jim jeden vyšel. Asi jsme si nezasloužili vyhrát," dodal osmadvacetiletý defenzivní univerzál.

Odmítl, že by Pražané už dnes byli myšlenkami u čtvrtečního finále domácího poháru v Plzni, kde budou usilovat o double. "To si nemyslím, to je shoda náhod. Každý jsme se na Karvinou připravovali jako na ostatní zápasy. Mrzí mě to kvůli lidem, kteří konečně můžou na stadion, a my jsme nepředvedli takový výkon, který by si zasloužili," litoval Holeš, že jeho tým nepotěšil fanoušky, kteří mohou naplnit z deseti procent kapacitu hlediště.

Skóre otevřel ve čtyřicáté minutě poté, co pohotově poslal odražený míč přesně k tyči. "Hezky se mi to tam vykulilo a hlavní bylo, abych nepřestřelil. Takže jsem to utáhnul placírkou, aby to prošlo do brány," poznamenal Holeš.

Šestým gólem v ligové sezoně překonal dosud nejpovedenější ročník v kariéře, předloni ještě v dresu Jablonce končil na pěti brankách. "Myslím, že to je určitě posunem do zálohy. Když jsem dřív hrál beka, těch šancí moc nebylo. Také těžím z týmu. Kluci ty šance vytváří a já mám taky trochu štěstí, že se to ke mně odráží. Jdu tomu naproti, ale mám i štěstí," dodal hráč se sedmi starty a jedním gólem za českou reprezentaci.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články