Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Výbuch směrem k rozhodčímu vynesl Šumulikoskimu zákaz činnosti na šest duelů

Po vyloučení Jana Kalabišky pronesl peprná slova, za která nyní bude pykat. Sportovní manažer Slovácka Veliče Šumulikoski nesmí šest soutěžních zápasů vykonávat své funkce a zaplatí pokutu 50 tisíc korun. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace severomakedonského funkcionáře potrestala za urážky rozhodčích v zápase 6. kola první ligy s Pardubicemi.

Vyloučení sportovního manažera Veliče Šumulikoskiho
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Šumulikoski krátce poté, co dostal červenou kartu Jan Kalabiška ze Slovácka, neudržel nervy a za kritiku sudích byl rovněž vyloučen. Podle oficiálního zápisu o utkání řekl hlavnímu rozhodčímu Petru Hockovi a jeho kolegům: "Vy jste fakt č...i."

Někdejší záložník Šumulikoski už si jednu část trestu odpykal v úterním pohárovém duelu s Prostějovem. Kalabiška dostal za vyloučení dvouzápasovou stopku, z níž si polovinu umazal díky tomu, že nenastoupil ve 3. kole MOL Cupu.

V jednom soutěžním utkání nepovede Olomouc z lavičky trenér Radoslav Látal, který byl v duelu 6. ligového kola s Plzní vyloučen po druhé žluté kartě rovněž za kritiku rozhodčích.

Zlín dostal pokutu 30 tisíc korun za pyrotechniku v ochozech a nevhodné pokřiky fanoušků v domácím zápase 5. ligového kola s Olomoucí. Hanácký klub za obdobné nesportovní chování příznivců v témže utkání zaplatí 20 tisíc korun.

Vyloučení Veliče Šumulikoskiho v čase 4:22:

Je nám líto, video expirovalo.
Přenos ČT: Sestřih a ohlasy utkání Slovácko - Pardubice
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články