Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Vavruška končí na pozici trenéra Teplic, v klubu možná zůstane

Praha - Trenér David Vavruška skončil u fotbalistů prvoligových Teplic, v klubu by však mohl pokračovat v jiné funkci. Severočeský celek oznámil, že nástupce třiačtyřicetiletého kouče by měl představit v nadcházejícím týdnu.

"Vedení FK Teplice se dnes dohodlo s Davidem Vavruškou, že v následující sezoně již nepovede A mužstvo do ligových bojů. O možnostech dalšího působení v FK Teplice s ním bude jednat vedení klubu po jeho návratu z dovolené," uvedl klub.

Vavruška přišel na Stínadla loni z Liberce a nahradil Petra Radu, kterému skončila smlouva. Pod vedením bývalého kouče Opavy nebo Příbrami však Teplice bojovaly o záchranu a v konečné tabulce obsadily dvanácté místo tři body nad sestupovým pásmem. Sezonu tým navíc zakončil debaklem 0:6 s předposlední Olomoucí. 

Jako možná náhrada za Vavrušku se nabízí bývalý kouč české reprezentace Michal Bílek, který v klubu působil jako hráč i trenér. O nástupci chce mít vedení jasno v příštím týdnu, aby nový kouč mohl 13. června zahájit s týmem přípravu na nadcházející sezonu.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články